Jojet JoOj

Jemput ke blog saya http://rahmatquran.blogspot.com (quranic content saya up kat blog RQ)

saya? biasa2 je. ade baik, ade buruk.

kerja? fulltime designer, part time photographer & beader. ade lesen unit trust tapi hanya berdaya menjaga account sendiri & close frens saje.

rajin? takde la rajin sgt. urat malas tu tetap ade.. amik extra work tu utk dilayan masa2 terluang & dapat geng2 baru. kira normal sajalah..

skema? tak brape.. saya jenis riuh depan blakang dalam luar rumah.. hahhahaa

bwk keter speeding? ha’ah kadang2.. tp memalam idak la. rabun ayam. ekekekek

penjimat? ikut mood. kkdg jimat, kkdg terbabas gak bajet lari..

keje umah paling xsuka? iron baju. tapi terpaksa iron juga coz lg tak tahan tgk baju crumple2…

keje umah paling suka? mop lantai

suka masak? lauk2.. tapi kuih2 tak reti bikin.. western mmg kurang layan

kaki melawa? yg ni pun ikut mood. kkdg ade mood nak bercantik2, kkdg jd ironman (tshirt & jeans) je. okeyyyss jalan!

brand concious? tgk barang ape.. hohohoho..

ok! lets handle life moderately with respect & care; to self & others. (^_^)v peace~*

2 nov 2010

hari nih lambat skit siap g keje pasai ralit pilih tudung kaler ape nak pakai. masa kalut2 berlari2 nak kuar pi keje.. lalu bilik tengah dan sempat assalamualaikum bye2 kat mushaf atas rehal tu. hehehe.. riang ria macam budak sekolah.. skg baru juzuk 7. al- ma’idah (^_^)v

mungkin bukan rejeki jd lawyer syariah, tapi belum terlambat untuk usahakan lagi satu cita2 yg sgt2 cool pada saya: cikgu tajwid. insyaAllah ^_^

23 nov 2010

Bangkit berubah menjadi biasa, kesibukan ini akan dirombak semula. Andai hati ini ingkar, akan ku minta hati yang baru.

mulakan dgn khatam bertafsir: setahun 2 kali. estimate march & then masa bulan puasa. dan akan diulang sampai bila2..

dah refresh tajwid sikit2; skg dah ingat balik iqlab, tanwin izhar, idgham, saktah..

tatkala ini jiwa ini hanya perlukan diri sendiri sahaja. jiwa ini perlu dipulihkan..

2 thoughts on “Jojet JoOj

  1. hi jojet.. jez bump to ur blog.. anyway.. nice job – photo taken.. nak tanya if u know any freelancer to do montage? kinna formal montage.. YM or mail me plz.. tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s