Doha, Qatar: Fanar, Katara & Pearl of Beirut

Last post utk Qatar. Pas nih Dubai ngan Oman plak..

Advertisements

Saat di uji, Tuhan merahmati

Genap seminggu perginya anak bongsu Ita, ibu, adik dan maidnya.Baru dapat visit dia kat SDMC tghari tadi.

Allahuakbar. Cekalnya dia menyabarkan diri.

Nik (husbandnya) masih di ICU. Masih separa sedar. Demam dan terbatuk2. Given sedatif utk distabilkan. Masih belum nak disedarkan sepenuhnya. Risau ‘tarik’ bila painkiller habis dan trauma.

Eryna (eldest daughter) dah di wad kanak-kanak biasa. Ita kata hari ni Eryna dah senyum2. 2 days ago dia taknak bercakap.

Masa otw ke wad Eryna, Ita ckp.. “Aku dah mintak tukar bilik. Aku tak tahan duduk wad bebudak”.

Paham. Mencabar duduk di wad kanak2, dia teringat2 kat arwah Emily.
Pagi tadi Eryna dah tanya2 pasai adik dia. Allah. Semoga ditenangkan & dipermudahkan penerimaan olehNya.

Blog berhabuk

Assalamualaikum.

Image

Mug souvenir Qatar. Aku tak beli pun

Lama ockeyyy aku tak update blog. Aku ngaku salah.. aku yg pi gegatai tukar layout pas tu cam tak suka pas tu cam menyesal pas tu terus moody nak update blog.

Rindu kat template gamba pokok!!..

Takde citer apa sgt pun. Pi jenjalan MiddleEast masa awal tahun. Pas tu keje mcm biasa. Tapi la nih kaki injured; partial tear. Tgh menjalani fisioterapi. Ok la. Nanti update lagi. Bye!